portugal vm tröja barnhar PDIP inte fått fotbollströja kompositionen i ledningen
Diah rättfärdigar också det. Diah hävdade dock att han inte hade förmedlat meddelandet till Irman eftersom han inte hade tjänstgjort till generalsekreteraren vid inrikesministeriet. Han vidarebefordrade meddelandet till det tidigare Kemedagri Legal Bureau Zudan Arif Fakhrullah, som för närvarande är generaldirektör för Dukcapil Kemendagri.
För att bekräfta Diahs bekräftelse, läste domare John Hasalan Butarbutar Diahs undersökningsrapport. 'Setnov förmedlade sin önskan till Irman, om den frågade kände mig inte. Fråga domare John.
Som en fraktion som har det största antalet platser har PDIP inte fått fotbollströja barn kompositionen i ledningen av kammaren. Därför överförde Aria behovet av att revidera MD3-lagen som en representation av folket eller den vinnande parten i 2014-valet.
PDI-P, sa han, hoppas att kammarledningen kommer att initiera reglerna i ledarskapsformationen. 'Om det fortfarande är möjligt, så att de flesta medlemmar kan, om möjligt, få del av ledarskapet', avslutade han. Plenarsammanträdet i representanthuset som planeras idag, tisdag, avbröts. Förmodligen hölls rättegången klockan 09.00 men efter två timmars fördröjning bestämde sig slutligen att det skulle äga rum.
Efter att Spanien VM tröja barn ha godkänt ändringen av Ade Komarudin till Setya Novano, sade talesman för PDIP-fraktionen Aria Bima, att översynen av MD3-akten blev en önskan av partiet som bär tjuren länge.
Tidigare avslöjade Diah Anggraini att Setnov rådde Irman att bekänna att han inte kände honom till någon. Diah hävdade att han hade glömt den exakta tiden han träffade Setnov. Enligt honom var det invigning av BPK: s ordförande. Diah sade att Setnov sade att budskapet fortfarande var i styrelsen av styrelseledamöter och tjänstemän.