argentina vm tröja barnen exakt siffra kanske Atletico Madrid Barn fotbollströja är det mindre
Under tiden har Cristiano Ronaldo blivit kallad för att ge bevis för den 31 juli anklagad för att de spanska skattemyndigheterna har blivit förtalade om 14,7 miljoner euro - ett påstående som han strängt förnekar.
Trevligt jobb om du kan få det. Kanske, om uppvärmningen hade en agent, kunde det också få in 21 miljoner euro per år.
Frågad om han fick £ 22m från Juventus Raiola svarade hilariskt: 'Jag säger bara det är inte en exakt siffra: kanske Schweiz VM tröja är det mindre men kanske det är ännu mer.
Att minska din skattebörda lagligt är en komplicerad och för revisorer lukrativa affärer.
Ändå är uppvärmningen uppskattad av Alves 'nolltolerans till spelspel.
Rekvisita till Dani Alves och Diego Maradona för en utmärkt spat som började när Alves gick på brasiliansk TV.
Uttalandet hävdade också att Mourinho 'betalade mer än 26 miljoner euro i skatter, med en genomsnittlig skattesats på över 41%' under de tre åren fram till maj 2013 - vilket Tjeck VM tröja barn enligt Warm-Up s back-of-envelope matematik betyder han tjänade åtminstone 63 miljoner euro i de tre åren, med ett resultat efter skatt på över 37 miljoner euro.
I mer pengar nyheter, Manchester United har rensats av felaktighet i avtalet att underteckna Paul Pogba förra sommaren, men FIFA har öppnat disciplinära förfaranden igen Juventus för deras roll i affären. Det hävdas att Pogba s agent Mino Raiola gjorde £ 41m från mittfältarens £ 89m switch till Old Trafford.