magliette manchester united bambinolagdansk Superliga i början Los Angeles Galaxy av 2012 men
Ett sådant scenario såg omöjligt ut 2008, då Vibe tvingades lämna sin hemmaklubb AFG Aarhus för att få lite speltid. Han var kaptenen på reservteamet, men kunde inte bryta sig in i den första truppen och sportdirektören Brian Steen Nielsen sa: 'Lasse har många kvaliteter, men vi är välutrustade i sin position.' Så han flyttade till andra division, först till Fyn och därefter till Vestsjælland.
Ove Pedersen, den erfarna tränare som arbetade med honom vid den senare, upptäckte talangen och gjorde betydande ansträngningar för att hitta honom en lagdansk Superliga i början Maglia Juventus av 2012, men det var en tuff uppgift. Slutligen var det den orörda SonderjyskE som spelade en spelning på anfallaren, och de blev inte besvikna. Vibe visade sig vara en dedikerad lagspelare, som nettade 13 mål under säsongen 2012-13. Anmärkningsvärt resulterade alla utom en av dem i SonderjyskE vinner.
Det var då Aarhus började förstå att de kunde ha gjort ett betydande misstag. De gjorde en stor insats för att underteckna Vibe, en svåra fan, sommaren 2013, men det var för sent - anfallaren fick en mer lukrativt erbjudande från Goteborg. Maglietta fiorentina Det visade sig vara en dyr miss för AGF, som till slut förvandlades till tandlös attack.
Fans i Danmark tenderar att se ett drag till den närliggande svenska ligan som ett steg bakåt, men det var verkligen inte så med Vibe. Efter att Goteborg sålde klubbhjälte Tobias Hysen till Shanghai Dongya i Kina på vintern, tog tränaren Mikael Stahre Dane in i sin position som central anfallare och byggde lagets attackerande lek om honom. Effekten var helt fantastisk.
Lasse Vibe kommer att göra sin första start för Danmark mot Portugal på tisdag.