få ut det mesta Paris Saint Germain PSG av lånebesvär hos
Yeray Alvarez diagnostiserades med testikelcancer förra året.
Och klubben har nu bestämt sig för att ersätta de anhängare som gjorde resan till Kenilworth Road.
Mittfältare James Bailey, som kapade på sidan på dagen, sa i ett uttalande om klubben: 'Vi vet att vi låter oss och fansen ner.
Som många ghanier är Yeboah också glad över att Atsu äntligen kunde få sitt Premier League genombrott i Newcastle efter att ha misslyckats med att få ut det mesta Maglietta liverpool av lånebesvär hos Everton och Bournemouth.
Sätt till: 'Lördag var aldrig lätt, men nederlagets sätt var helt oacceptabelt och jag ber om ursäkt till supportrarna och tar fullt ansvar för det.
Yeovils spelare och personal kommer att återbetala 258 anhängare som reste till Luton bara för att se dem slog 8-2 på öppningsdagen för League Two säsongen.
Atletisk Bilbao försvarare Yeray Alvarez har lämnat Spaniens under 21-trupp efter en medicinsk kontroll avslöjade att hans testikelcancer har Maglietta inter återvänt sin klubb tillkännagav på tisdag.
Besökarna hade faktiskt gått framåt genom Otis Khan, men ett James Collins hatttrick, Isaac Vassells brace och ytterligare mål från Olly Lee, Alan McCormack och Elliot Lee säkerställde en förödmjukande start för Darren Way s sida.
Yeray, 22, kommer att genomgå kemoterapi under de närmaste dagarna och förväntas vara ute av funktion i tre månader. Han hade varit skyldig att delta i det kommande europeiska under 21-mästerskapet med Spanien.