av spekulasjonen kommer fra Ajax fotballdrakt spillerens leirLikevel når
Det har imidlertid vært litt forvirrende, men med hensyn til det bildet.
For hans del, Woodward sies å være 'veldig bevisst' av det offentlige bildet, og fast bestemt på å land avtaler.
Det var vanligvis en falsk alarm. Nå er Juventus ikke helt på samme nivå med høyvarsling. Italienske kilder sier at klubben satte en intern frist for fredag, etter hvilken tid Vidal ikke ville bli lov til å bli flyttet.
For eksempel er den konsekvente linjen fra United om Vidal at det aldri har vært betydelig interesse, og mye av spekulasjonen kommer fra Portugal VM drakt kortermet spillerens leir.
Likevel, når du snakker med dem dypere inn i klubbens struktur, er det absolutt insistering på at det har vært stor interesse, med Van Gaal også dypt diskutere midtbanespilleren - samt de autentiske bekymringene om kneet. For to uker siden, Det var til og med en plutselig flurry av aktivitet, da det virket som om noe kunne bevege seg med Vidal.
Det er endelig sannsynlig å være et stort press for Di Maria, og klubben er hjulpet av at Real Madrid-presidenten Florentino Perez er nesten like ivrig etter å selge Schweiz VM drakt hjemme som Old Trafford-siden skal kjøpe. Det kan skape noe spillerom med prisen - United sies å være klar til å først tilby 50 millioner pund, men Real vil ha rundt 60 millioner. Monaco svinger også.
Den store pushen kom aldri. Det er en annen vanlig avståelse.
Så en viss begeistring i forhandlinger matches med en konservatisme i utgifter. Denne kombinasjonen bidrar ikke akkurat til å få de beste tilbudene gjort i den øverste delen av det moderne overføringsmarkedet.
Ed Woodward, høyre, står overfor økende press for å levere trengte forsterkninger til United-truppen.