Swanseas mittfältare Gylfi Sigurdsson Tottenham Hotspurs fotbollströja tidigtEtt vackert mål
Andy Cole svarar på Ashley Youngs spel när hans sida böjer Swanseas motstånd. Det här är verkligen inte flykt från hans observationer.
Den tidigare Manchester United-spelaren Andy Cole tvekade inte att lova Ashley Young, som spelade som fullback, efter att Röda Djävlarna lyckades slå Swansea City-jätten med en sadistisk poäng 2-1.
I det hårda spelet utjämnade värdens första mål av Anthony Martial före Swanseas mittfältare, Gylfi Sigurdsson fotbollströja barn tidigt.
Ett vackert mål från Wayne Rooney efter att ha fått feedback. Martial garanterade också en härlig seger för Manchester United. Dessa tre poäng blev genast de första tre poängen för de röda djävlarna efter att ha nått den den 21 november i fjol. Dåliga nyheter fick Manchester United från den unga stjärnan Anthony Martial. Den 19-årige led en allvarlig skada medan han försvarade Frankrike i fotbollströjor en internationell match på onsdag morgon.
Aleksandr Kokorin kan förvånansvärt vara viktig rådgivning i samband med Arsenal. Det levererades direkt av en Manchester United-legend.
Förslaget togs upp av en rysk spelare som också spelade i Premier League med Manchester United i början av 90-talet Andrei Kanchelskis.
Bomber Dynamo Moskva, Aleksandr Kokorin fick äntligen råd att acceptera förslag som skickades till Premier League-jättar, Arsenal i januariöverföringsmarknaden i morgon.