en skolaUtbildningsdepartementet förbereder en Costa D'avorio ny förordning genom
För programmet och kampanjen Anies-Password enligt honom är maximal. Bara hur man skyddar röstprocessen så att ingen intimidering och tvång väljer en ledare. 'Kom ihåg även smygväljare, det här är farligt,' sa han. JavaPos.com - Snart den nya studentens acceptansäsong. Det fenomen som ofta uppstår är ackumuleringen av smarta studenter och rika studenter i en skola.
Utbildningsdepartementet förbereder en magliette calcio poco prezzo ny förordning genom att prioritera barnen runt skolmiljön. Denna policy förväntas undvika ackumulering av smarta och rika studenter på bara en skola.
Med detta system säger Retno att det inte finns några fler fall av ackumulering av utestående elever på en viss skola. Eftersom upptagandet av nya studenter hänvisas är avståndet till studentboende från destinationsskolan.
Till exempel, skolor i Kecamatan maglie calcio Kebayoran Lama, prioritera barn från Kecamatan Kebayoran Lama, sa han. Retno stöder när den nya studentens upptagningszonering sänks ner runt skolmiljön.
Å andra sidan är de potentiella studenterna som kommer ifrån själva skolan väldigt svåra att ta emot.
Generalsekreterare för federationen för indonesiska lärare 'Union Retno Listyarti sade i DKI Jakarta zoning systemet är i kraft. Gränsen är subkvarteret.