maglie calciomålet för en spännande Messico om ofta scrappy
West Ham hade det bättre av öppningsfasen, två tidiga chanser att falla till Lanzini, med ett vänsterfotat skott, och Sam Byram, vars bakre stolpe vände bakom för ett hörn. När stämningen både på planen och i ställen vände sig bestämt kryddig, kantade Tottenham sig tillbaka i spelet och gick nästan fram genom en trio av chanser i snabb följd som blockerades och räddades av en mängd West Ham-försvarare. Även enligt dessa rivals normer var det en snabb start på spelet.
Manuel Lanzini gjorde det enda målet för en spännande, maglie calcio poco prezzo om ofta scrappy, derby vid London Stadium, vilket var ovanligt atmosfäriskt för Spurs besök. I slutet bröt manager Slaven Bilic i beröm och kanske lättnad, medan fansen sjöng 'Jag' m Forever Blowing Bubbles 'med en gusto hörde sällan denna säsong.
Tre snabba tankar från West Hams 1-0 Premier League seger över Tottenham i London Stadium på fredag.
För West Ham eliminerade dessa tre punkter någon avlägsen möjlighet att de skulle kunna förkastas. Så tätt är den nedre halvan av bordet att den här vinsten tar dem till nionde, på 42 maglie calcio poäng, 10 klart av botten tre. Lättnaden var palpabel.
Det kan väl vara det för Tottenham Hotspur. När de spelar nästa vecka, en vecka på söndag mot Manchester United, kan Chelsea redan vara mästare. Man kan inte säga att de har blivit titelloppet, eftersom deras tidigare körning med nio vinner i nio slår en ledning på 10 poäng till fyra, men deras 1-0 nederlag till West Ham på fredag ​​betyder att Chelsea kan bekräfta sin titel vinst borde de slå Middlesbrough på söndag då West Brom nästa fredag.