billiga fotbollströjorflytten på måndagSouthamptons nya Tottenham Hotspurs Barn fotbollströja tränare Claude Puel
I andra nyheter som följer helgspelet, är Ricardo La Volpe inte längre tränare för Club America, med argentinen som meddelade sin avresa dagen efter att Las Aguilas misslyckades med att nå 2017 Clausura-slutspelet.
Jose Fonte, vänster, har kopplat till ett drag till Manchester United.
Den tidigare Frankrike-stjärnan tog bara jobbet i januari, men Monaco, som slog till en tredje plats i Ligue 1, meddelade flytten på måndag.
Southamptons nya fotbollströja tränare Claude Puel är säker försvarare Jose Fonte kommer fortfarande vara i klubben i slutet av sommaröverföringsfönstret trots att han knyter honom till Manchester United.
Morelia och Tigres var de stora vinnarna från helgen matcher med både säkra de sista två slutspelet.
Tigres hade hävdat sin plats i eftersäsongen tidigare på lördag med en 5-1-satsning på Queretaro med franska anfallaren Andre-Pierre Gignac som nettade tre mål.
Morelia besegrade fotbollströja barn Monterrey 2-1 på lördag genom ett 91-minuters mål från Raul Ruidiaz för att fördöma Chiapas till nedläggning och hävda slutspelet från Club America.
Claude Makelele har lämnat sin roll som teknisk direktör i Monaco, säger klubben.
Vasilyev tillade: 'Claude är en professionell och en man på stor nivå. Han tog sin erfarenhet speciellt på akademins struktur.
Real Madrid Chelsea och Paris Saint-Germain mittfältare tackade klubben för möjligheten.