fotballdrakter på nett,fotballdrakter norges mål Pierre-Emerick Aubame Portugal landslagsdrakt som mener at
Dortmund har blitt plaget av skadeproblemer siden starten av sesongen, Erik Durm, Neven Subotic og Marco Reus er fortsatt fraværende på grunn av skade.
Borussia Dortmund-trener Thomas Tuchel innrømmet at laget hans ikke kunne oppfylle alle sine ambisjoner hvis ikke hjulpet av Aubameyang.
Men Aubameyang er tatt tilbake til troppen da de slo Hamburg 5-2, og i den kampen deltok Gabons angripere i Dortmunds mål ved å score 4 mål og 1 assistere for Ousmane Dembele s mål. Pierre-Emerick Aubame norge drakt barn som mener at Marco Reus er tilbake fra skade, er avgjørende for å starte Borussia Dortmund sesongen.
Zorc sa til Sport Bild. Pierre-Emerick Aubameyang klarte å score 4 mål da Borussia Dortmund slo Hamburg-vert med et skuddforsøk 5-2.
Han hevdet å være stolt av å utføre sine oppgaver perfekt. Spesielt gjort foran spesialister som Bayern frispark som Xabi Alonso og Bastian Schweinsteiger.
Den 27-årige angriperen var ikke med i laget da Dortmund vant 1-0 over Sporting CP i Champions League. Kjøp fotballdrakter Det var Aubameyang ditepikan av Dortmund-truppen av interne grunner, men noen mistenker at årsaken er at spillerne som flyr til Italia for å delta på en fest uten tillatelse fra klubben.
Han reagerte på Guardiolas selvtillit ved å score med et frispark da Bayern vant 2-0 på VfB Stuttgart på lørdag.
Men Zorc mener de har en tropp for å konkurrere om en stor tittel ved å tro at skadede spillere snart kommer tilbake for å styrke laget.