opp i den frustrasjonen Sveits landslagsdrakt - i stedet
Mourinho roste sin 'fantastiske gruppe' og full debutant Nemanja Matic har allerede gjort sin glede over den amerikanske støtten de kjenner til etter kampen.
Romelu Lukaku sårsmål ga United-håpet etter at Casemiro og Isco satte Real Madrid inn som til slutt viste seg å være en uutjevnelig ledelse med Zinedine Zidane s menn som triumferte 2-1 og pakket opp back-to-back Super Cups.
Til forskjell fra mange anledninger, skjønner Mourinho imidlertid ikke opp i den frustrasjonen Kjøp fotballdrakter - i stedet fokuserte han på positive fremfor søndagets Premier League-åpner mot West Ham.
Mourinho var irritert at Casemiro ikke ble kalt offside for den første halvåpnen, men Uniteds sjef fant det vanskelig å hevde at hans tidligere klubb ikke fortjente ledelsen på det tidspunktet.
Det årlige møtet i Champions League og Europa League-vinnerne viste seg å være et underholdende møte med de røde djevlene som ofte imponerer på mange andre.
Treneren økte også bekymringer Ny fotballdrakter om de brennende temperaturene i den makedonske hovedstaden som har ledet turneringsarrangørene UEFA for å tillate vannbrudd i tirsdagens kamp.
Super Cup er det eneste europeiske troféet Mourinho er ennå ikke til å vinne som trener, og har mistet 2003 og 2013-utgavene mens de er med henholdsvis Porto og Chelsea. United har ikke løftet trofæet siden 1991, og den portugisiske treneren sa at hans side var underdogs for å doble Champions League-holdere Real.