ny fotballdrakterRashford - teller ikke fotballdrakt mot kvotene Endringer
Men med den tidligere Tyskland internasjonale, som vant sin 121. og siste kaptein for sitt land mot Finland onsdag kveld, heter han i truppen, har han i det minste mulighet til å tvinge seg inn i Mourinhos planer.
Bastian Schweinsteiger gjorde 18 Premier League-forestillinger i fjor.
Ethvert lag som har færre enn åtte hjemmekonkurrerte spillere vil operere med en redusert seniorkamp. Spillere under 21 år - som Anthony Martial og Marcus Rashford - teller ikke fotballdrakter på nett,fotballdrakter norge mot kvotene. Endringer kan gjøres til en 25-mannskamp under januaroverføringsvinduet.
Schweinsteiger, 32, har ikke vært med i Uniteds første lagspan så langt denne sesongen, med ny manager Jose Mourinho som sier at det var 'veldig vanskelig' for spilleren å bryte inn på midtbanen.
Kilder fortalte ESPN FC i forrige måned at United fortsatt ikke ser Schweinsteiger som en del av sine planer mens spilleren selv har sagt at et trekk til MLS kunne interessere fotballdrakter norge ham og at United ville være hans siste europeiske klubb.
Hver Premier League-klubb må nevne en 25-mannskamp, ​​hvorav åtte plasser er reservert for hjemmekonkurrerte spillere over 21 år, noe som gir 17 plasser for ikke-hjemmegående spillere. Som United har bare 15 eldre spillere uten hjemmegruppe, kunne de inkludere Schweinsteiger på listen uten å utelate noen andre.
Manchester United har tatt med Bastian Schweinsteiger i sin offisielle teltliste for første halvdel av Premier League sesongen.