spanien vm trøjede gik i pension i 2005 Italien vm trøje Hans liv vfra fodbold h


'Da jeg modtog trofæet som kaptajn, var mit første instinkt at kysse det,' sagde han. 'Faktisk var jeg den første til at gøre det for at kysse trofæet, før han løftede det op.'
Mexico 1970 var at bevise sin eneste verdensmesterskab i en karriere, der så ham vinde 53 internationale caps.
Alt i alt sprang hans spillekarriere 19 år og omfattede også magi med Flamengo, New York Cosmos og California Surf.
Han vandt yderligere æresbevisninger som en træner med Flamengo, Fluminense og Botafogo og tog også ansvar for sider i USA, Colombia, Mexico, Oman og Aserbajdsjan, før de gik i pension i 2005.
Brasilien vm trøje
Hans liv væk fra fodbold holdt ham stærkt i fokus som politiker og i sine senere år en fodboldkommentator, mens han var gift tre gange, herunder til den brasilianske skuespiller Teresinha Sodre.
Carlos Alberto havde to børn til sin første kone, Sueli, med sin søn Alexander at gøre et enkelt udseende for Brasilien i 1992.
Ballon d'Or er tilbage i Frankrigs fodboldbesiddelse, selvom de har til hensigt at forlænge udgivelsen af ​​årets shortlist i en sådan grad det gjorde, at Fifas ceremonier virker snappy i sammenligning. Ved afslutningen af ​​ni-timers meddelelsen om mandag var der stadig en chance for forudsigelighed om det hele.
Med det mest overraskende resultat i prisens 60-årige historie bliver Cristiano Ronaldo navngivet verdens bedste spiller i fjerde gang den 9. januar, med Lionel Messi bagud. Mens der var et par bemærkelsesværdige undladelser fra listen, som ikke vil blive skåret til tre som i tidligere år, er alle verdens bedste angribende spillere til stede.
http://genesisflightschool.com/index.php?mid=board_nCHx32&document_srl=624396

http://opf.com.pk/index.php?action=profile&u=2596
http://totalnabiologia.org/index.php?action=profile;u=1834963
http://ysiaq.com/zbxe/?document_srl=490987
http://www.redingrpg.com/index.php?action=profile&u=20335