spanien vm trøjeeller dit hold protestereTottenham Hotspurs fodboldtrøje Efter at Rous og Wreford-Br


Historien fortæller, at de gjorde det under instruktion fra den britiske ambassadør til Tyskland, Sir Nevile Henderson, som havde et svært år. På morgens af kampen havde Henderson indkaldt et møde med to højtstående FA-figurer: 71-årige Charles Wreford-Brown, formand for det internationale udvalg og Stanley Rous, foreningens sekretær.
Pep Guardiola kunne blive udsat for yderligere FA-sanktion over gult båndbekæmpelse
'Når jeg går til at se Herr Hitler,' sagde ambassadøren til dem: 'Jeg giver ham nazistens salut, fordi det er det normale høflighed, der forventes. Det bærer ingen hint om godkendelse af noget, som Hitler og hans regime kan gøre. Og hvis jeg gør det, hvorfor skal du eller dit hold protestere? '
Brasilien vm trøje
Efter at Rous og Wreford-Brown havde sendt anmodningen til deres kaptajn, Eddie Hapgood, og hans medkammerater, ser det ud til, at nogle sikkert gjorde indsigelse. Ifølge Stanley Matthews, en scorer i Englands 6-3 sejr: 'Alle spillerne var livlige og helt imod dette, selv inkluderet.' De støttede Hapgood, da han sagde, at de blot ville være opmærksomme under deres modstanders national hymne, som var deres normale praksis.
Rous svarede ved at vende instruktionen til en ordre, støttet af ambassadøren. Og så var det, at 11 fodboldspillere, der repræsenterede England, stod på linje i det olympiske stadion den 14. maj 1938 under Hermann Görings øjne, Joseph Goebbels og 110.000 tyske fans, der løftede deres højre arme sammen med deres modstandere, mens Deutschland über alles var sung.
http://iqres08340.com/index.php/Latoy_RickM_Nevax_Maglie_Calcio_Bambini
http://www.seniorconnections-va.org/UserProfile/tabid/130/UserID/266640/Default.aspx
http://www.apostolides.gr/UserProfile/tabid/43/UserID/1118885/Default.aspx
http://stayhere.dothome.co.kr/xe/?document_srl=2269
http://www.seniorconnections-va.org/UserProfile/tabid/130/UserID/266640/Default.aspx
http://www.verticalhorison.co.za/UserProfile/tabid/1514/userId/256085/Default.aspx