nted af det stprojekt Chelsea fodboldtrøje Denne gang fdet sig l


Plus selvfølgelig er der Antonio Conte, der prowled touchlinen her i sin sjusket søndag blå nylon fritidstøj. Conte har brugt store dele af sæsonen i den forkælet superstar-manager, en anden Chelsea-træner, hvis eneste svigt er, at andre ikke bruger tilstrækkeligt på hans kommando, forrådt af den menneskelige ler til hans rådighed.
Ingen ændring der da. Intet lykkes som succes, og mens ledere har gået igennem og Chelsea har fortsat med at bøje op trofæer, har det været fristende at se en metode på alt dette: engangsbussens stigning, der bliver vredet og shunted af det større projekt.
Brasilien vm trøje
Denne gang føler det sig lidt anderledes. Den langvarige kerne af ubarmhjertigt motiverede spillere er mere eller mindre opløst. Penge er allerede suget ind i det nye stadion. Hvad er de rødder, der kobler, hvilke grene vokser ud af denne mix-and-match resten af ​​en mesterskabet?
Det ville selvfølgelig være meget Chelsea at hoppe tilbage som titelkonkurrencer igen næste sæson under Luis Enrique eller Massimiliano Allegri eller hvem de kan lassere ind gennem døren. Men på en dag for farvel var det svært at undgå følelsen af ​​usikkerhed om at komme og ændre tider selv ved den stadigt skiftende bro.
'Hold roligt,' sagde Levante's manager, Paco López, men han vidste bedre end nogen, at det var lidt sent for det. Måske i morgen. For nu, søndag frokosttid i Valencias solskin, var det tid til at nyde det, som han havde sagt fra starten. Hans spillere havde kastet skjorter ind i mængden og vendt banen til en mosh pit, skubber og pogoing, danser rundt om en cirkel, følelser undslipper som de omfavnede og 24.001 rød-og-blå flag vinkede: 24.000 rundt jorden og en høj over dem alle. Langs øststativet flyver divisionens flags i ligaordre, arrangeret hver mandag af Raimon, groundsman med det kaotiske mini-museum under den anden stativ. Levante er 17 i; det bør ikke glide lige nu. Barcelona, ​​Atlético, Valencia og Madrid vil slutte sig til dem der igen i næste sæson
>http://www.themooded.com/groups/lazio-sheldonbe-stoke-city/
>http://sleepmoney.cafe24.com/board/182312
>http://www.mealdam.com/xe/m34/6272
>http://www.hbmgmt.com/UserProfile/tabid/131/userId/657898/Default.aspx
>http://samsung.ssu.ac.kr/?document_srl=2108865
>http://animus-rpg.ml/index.php?topic=1049.0