ke med dagens prNapoli fodboldtrøje Gonzalez vil nu forberede s


'Jeg har aldrig tabt seks kampe på flugt i mit liv, og det gør ondt som den første Malaguista. Jeg vil fortsætte og aldrig give op. Hvis nogen vil have mig til at gå ned, kender de mig slet ikke. '
Den 51-årige har været ansvarlig for Malaga siden januar, og mange føler, at Gonzalez dage er nummereret, selvom han hævder, at han ikke er færdig endnu.
'Jeg har noget, det er alder. Jeg spillede mirakler i Cádiz og vandt de sidste fire kampe for at sikre vores frelse, 'tilføjede han.
'Med Córdoba scorede vi 13 af de 18 i de sidste seks spil og blev reddet. Under hensyntagen til den sti, vi har været på tidligere, var heldigvis forpligtet til at være på vores side på et tidspunkt, men ikke med dagens præstation. '
Chelsea fodboldtrøje
Gonzalez vil nu forberede sin side til besøget af Barcelona til La Rosaleda Stadium, da de håber at ændre deres formuer.
For år siden scorede Erik Expositos over bedstefar, Graciliano Luis, det første mål for at ripple nettet af Balaidos. Nu kan hans mål måske ikke gå ned i historiebøgerne på samme måde, men det kunne have været et monumentalt øjeblik i Las Palmas historie.
Det var indtil Leandro Chichizola palmed et tæt skud i stien af ​​den umarkerede Jonny Castro ved den fjerneste stolpe.
En sejr til Las Palmas ville have været nok til at trække dem ud af bunden tre, men de blev istedet forladt til at slå sig ned for ingenting, et punkt bag Levante om målforskellen dagen efter den Valencia-baserede side, trak træneren Juan Roman Lopez Muniz.
http://microconvergentmarketing.com/UserProfile/tabid/42/UserID/1707/Default.aspx
http://sander.awardspace.info/blog/545.html
http://shankillsurgery.com/UserProfile/tabid/172/UserID/2301/Default.aspx
http://bizsys.de/UserProfile/tabid/42/userId/34946/Default.aspx
http://www.classipage.com/index.php/author/lonnahanlon/
http://uber.exposed/index.php?qa=10444&qa_1=fotbollstr%C3%B6jor-matte-margare-tamaras