havde fanget det i en dBrasilien vm trøje 2018 Hvad med Rosaleda hvor man


Hvad med Diego Alves gør det igen? To gange i virkeligheden: To straffespil, der blev sparet i et spil, tre om ugen, syv af hans sidste 11, stoppede flere spot-sparkes end at lade ind siden han har været i Spanien. Med Leganes, Primeras bedste debutanter i næsten 50 år, eller Eibis historiske eftermiddag? Med de to punkter, der adskiller de fem eller de fem punkter, der adskiller top 11? De 26 mål og 10 spil, kun en af ​​dem vandt mere end et mål? Med den ene, selv? Et spil, der stadig sluttede med en lettet Diego Simeone, vindende træner og league leder, puffing ud hans kinder og waggling hånden som han havde fanget det i en dør.
Monaco fodboldtrøje 2018
Hvad med Rosaleda, hvor man blev sendt ud, to skulle nok have, Mikel Balenziaga og Roberto Rosales karate sparkede hinanden, og to mål om et minut sluttede Spaniens bedste løb, trak Málaga fra nedrykningssonen og Athletic Club fra toppen? På Sánchez Pizjuán, med sine fire skadede spillere, en skadet ref og to strålende baghjul; i Calderón, hvor der ikke var noget spil, men en fest alligevel; Bernabéu hvor, spurgte om der er en krise, sagde Zinedine Zidane: 'nej, men ...'; eller Cornella-El Prat, hvor Marca sagde, at der var et 'mirakel'. Faktisk nej, ikke der; ikke da 'miraklet' var Espanyols første rene ark, weekendens eneste 0-0 draw.
Bedre at starte i slutningen: sent på søndag aften, med Marc-André ter Stegen siger undskyld. Kun selv der er det ikke let at vide, hvor man skal starte. Helgen da alting skete (den anden i træk også endnu bedre endnu denne gang) sluttede med et spil, hvor alting skete og der blev scoret syv mål, en der vil blive afhentet i dage og i 90 minutter var åndedrættet og sjovt.
http://aurum32.it/userprofile/tabid/124/UserID/931/Default.aspx
http://photosrac.com/xe/board_ndUF55/261536

http://www.jcrpllc.com/groups/vanskelig-besparelsetyrkiet-s-forste-billige-fodboldtrojer-mal-kom-tidligt-det-var-en-betydelig-opgave-ikke-mindst-fordi-tjekkerne-ogsa-havde-brug-for-at-vinde/
http://www.grumpes.com/UserProfile/tabid/69/UserID/66028/Default.aspx
http://weddingguru.contourstaging.com/UserProfile/tabid/82/UserID/56977/Default.aspx