argentina nya vm tröjat locka Oscar till 16-ligan Ryssland nya vm tröja Chelsea Football Club och


'Om du frågar mig vad jag lägger på mitt pass, fotbollsförare eller fotbollstränare? Jag skulle lägga fotbollstränare.
'Jag har missat den dagliga rutinen efter fyra år med England. Jag är en bättre tränare nu, i slutet av min karriär, än jag var när jag började. '
Den brasilianska internationella mittfältaren Oscar kommer att gå med i kinesiska klubben Shanghai SIPG från Chelsea, sade den engelska Premier League-klubben på sin hemsida på fredagen.
Trots att inga finansiella detaljer om överföringen släpptes, föreslog media rapporter att Shanghai betalade 60 miljoner euro (62,63 miljoner dollar) för att locka Oscar till 16-ligan.
Manchester City nya tröja
'Chelsea Football Club och Shanghai SIPG har kommit överens om villkoren för permanent överföring av Oscar,' sa Chelsea i ett uttalande.
Den 25-årige Oscar, som gjorde 38 mål i 203 uppträdanden för Chelsea, lyftte Premier League, League Cup och Europa League under hans fyra och en halv årsstava på klubben.
Oscar, som kommer att knyta kontakt med tidigare Chelsea-manager Andre Villas-Boas i Shanghai, kämpade för att spika ner en startplats under manager Antonio Conte den här säsongen, vilket gjorde fyra av hans nio liga utseende från bänken.
Med landsmännen Hulk och Elkeson påbörjar sin handel i Shanghai blir Oscar den senaste brasilianen för att ansluta sig till det kinesiska Super League-laget och är enligt uppgift att bli den högsta betalda spelaren och tjänar 400 000 pund per vecka (490 760 dollar).
http://ukfuture.org.uk/groups/katja-cynth-lione-billige-fodboldtrojer-born/
http://mamamaserver.ivyro.net/xe/xexe/143685
http://kpmr.com.au/UserProfile/tabid/100/UserID/524742/Default.aspx
http://breast-implants-miami-florida.com/UserProfile/tabid/61/userId/25500/Default.aspx
http://extonendodontics.com/UserProfile/tabid/57/UserID/688670/Default.aspx
http://extonendodontics.com/UserProfile/tabid/57/UserID/688670/Default.aspx