ng for alle Du siger ikke Maillot Milan Enfant Og hvad af spillere som v


Utroligt var dette snigende stykke hooligan afskrækkelse faktisk planlagt. Tilbage i 2003 fandt fjerde division Steaua Nicolae Balcescu sig i et flertal: Rumænske ligaer Høvdinge truede klubben med udvisning efter en række toneindfald og voldelige udbrud. Hvad skulle klubben gøre? Perimeter hegn? Øget stewarding? Ikke helt.
Formand Alexandra Cringus kom med det 'innovative' koncept for at skabe en vugge omkring banen, fyldt med fuldt dyrkede krokodiller. 'Dette er ikke en joke,' insisterede Cringus. 'Vi kan få krokodiller let nok og fodre dem på kød fra det lokale slagteri. Grøften er planlagt at være bred nok til, at ingen kunne klare at hoppe over den. Enhver, der forsøgte at gøre det ville skulle beskæftige sig med crocs. Jeg tror, ​​at problemet med fans løber på banen bliver løst en gang for alle. 'Du siger ikke.
Maillot Bayer Leverkusen
Og hvad af spillere som vælter af banen og ind i vandhullet? Cringus planlagde at skabe graven langt nok fra banen for at forhindre ulykken, men alligevel ikke at glemme crocs; Elektriske rør skulle installeres i vandet for at holde det opvarmet under koldt vejr. Det sidste vi hørte om fortællingen var, at de lokale myndigheder overvejede klubbens forslag.
For tusindvis flere sepia- terede spørgsmål og svar, tag en tur gennem vidensarkiv.
'Efter at have mødt trenden med fodboldforvaltere, der havde deres initialer på deres jakker eller trusser, spekulerede jeg på, om nogen manager er blevet erstattet med en anden, der har de samme initialer, hvilket sparer bekostning af nye matchdagsbeklædning?' Spekulerer sparsommelig Ed Ginzler.
http://www.marvicsupply.com/member/652/
http://genesisflightschool.com/index.php?mid=board_nCHx32&document_srl=478248
http://alexearn.com/index.php?action=profile;u=1391
http://www.toyohiko-project.com/top/userinfo.php?uid=42436
http://qzdemo.co.in/smf/index.php?action=profile&u=3581
http://siliconvalley.stock-options-picks.com/blogs/viewstory/10408